Bloemetje voor eigenaars 20ste woonkavel 2017

Creil NOP

De gemeente Noordoostpolder heeft in 2016 in totaal 68 kavels verkocht en dit jaar staat de teller al op 20.

'Wij verwachten dat de verkoop in 2017 nog iets verbetert. Dat de teller in maart al op 20 verkochte particuliere kavels staat, is een prachtig resultaat', aldus wethouder Wiemer Haagsma. Hij gaf maandag een bos bloemen aan het echtpaar Van Gurp dat de twintigste kavel kocht in Creil en daar een vrijstaande woning op zet. Ongeveer de helft van de inmiddels verkochte kavels ligt in Emmelhage. De andere helft in de dorpen Creil en Ens. Met name twee-onder-één-kap woningen zijn in trek, gevolgd door de rij- en hoekwoningen en vrijstaande woningen. Naast de 20 particuliere kavels zijn er ook kavels verkocht ten behoeve van projectbouw.

Auteur

redactie