Engelse darters showen hun kunsten in Lemmer

LEMMER

In De Baai van Lemmer wordt zaterdag 25 februari een dartdemonstratie gegeven door tienvoudig wereldkampioene Trina Gulliver en voormalig World Darts Trophy winnaar Gary Robson.

Trina Gulliver heeft vele jaren lang het damesdarts gedomineerd en wist maar liefs zes maal achter elkaar de wereldtitel te veroveren. Gary Robson draait al vele jaren mee in de wereldtop van de dartsport. Robson is al jarenlang een vaste klant binnen de toprankings van de BDO ( British Darts Organisation) De avond zal vol staan van hoge scores, hoge en vreemde finishes en natuurlijk heel veel lol. Bezoekers maken zelf ook kans om een leg te gooien tegen 1 van deze 2 toppers. Alle scores zullen gecalled worden door mastercaller Mats Gies. De entree is gratis.

Auteur

Brenda van Olphen