Agenda | Repair Café Lemmer weer geopend

Lemmer

Het Repair Café in Lemmer wordt weer geopend op 18 november. Van 19.00 – 21.00 uur de vrijwilligers van het Repair Café weer klaar in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat voor reparatie van spullen die weliswaar kapot zijn, maar nog te goed om weg te gooien. Want voor kapotte spullen geldt: Weggooien? Mooi niet!

In het Repair Café is gereedschap aanwezig en er zijn naaimachines. En de reparaties zijn gratis. Voor de reparateurs is het wel handig wanneer u bij apparatuur die kapot is, een handleiding of gebruiksaanwijzing meeneemt. Dat voorkomt gezoek naar codes enzovoorts. En heeft u geen kapotte spullen, maar wilt u wel even een bezoekje brengen aan het Repair Café? U bent van harte welkom. Een kopje koffie of thee is deze avond weer gratis. Ook gratis zijn de spullen op de weggeeftafel. Een bezoek aan het Dienstencentrum Senioren is 18 november dus zeker de moeite waard. Repair Café Lemmer is een van de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren. Meer informatie over het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café op de site www.dclemmer.nl. Repair Café is een landelijke organisatie die inmiddels in honderden dorpen, steden, wijken Repair Cafés organiseert. Zie ook www.repaircafe.nl.

Auteur

Brenda van Olphen