Fotoreportage | Spokentocht Bantega

Bantega

De spokentocht van Bantega afgelopen zaterdag weer het toneel van gruwels en griezels. De tocht van ongeveer vier kilometer was uitgezet door Oranjevereniging Bantega. Dit jaar niet alleen een route buiten, in en rondom Bantega, maar ook gebouwen zoals SCC de Pomp en het gebouw van IJsclub de Polder werden goed benut.

Een spokentocht organiseren vergt de nodige voorbereidingen, daarom wordt ieder jaar een beroep gedaan op vrijwilligers, die met veel plezier en creativiteit invulling geven aan hun rol. Dit jaar stonden onderweg 45 spoken die de 340 bezoekers de stuipen op het lijf joegen. Onderweg waren diverse locaties die stuk voor stuk mooi waren aangekleed. Een kleine greep uit de acts; een bloederige wachtkamer waar een operatie werd uitgevoerd, diverse doolhoven, een mislukte bruiloft, griezelige slaapkamer, enge zwalkende zwevende spoken en de clowns konden natuurlijk niet ontbreken dit jaar. De reacties nadien waren erg enthousiast. Er zijn gedurende de dag van de opbouw foto’s gemaakt, maar ook van iedere groep tijdens de tocht door John Sonsma. Deze zijn terug te vinden op de website www.bantega.net/oranje en Facebookpagina van de Oranjevereniging Facebookpagina van de Oranjevereniging Bantega.

Auteur

Brenda van Olphen