Agenda | Stoomgemaal regatta

Lemmer

De vijfde editie van de Stoomgemaal Regatta wordt op 24 september gehouden. De regatta vindt plaats op het IJsselmeer en de inschrijving is open voor alle type zeilboten.

Er wordt gevaren volgens het SW systeem. Het is een eenvoudig systeem bedoeld voor onderlinge wedstrijden op verenigingsniveau. Het motto van de regatta is: Genieten voor iedereen, en om het gezelligheidsaspect te onderstrepen zal er geen protestcommissie aanwezig zijn. De regatta is een initiatief van een aantal enthousiaste en ervaren zeilers uit het Friese Lemmer. Kijk voor meer informatie op de website. Programma in het kort: Vrijdag 23 september ontvangst schepen bij Tacozijl in Lemmer met om 20:00 uur een welkomstborrel in havenrestaurant “de Eerste Aanleg”. Op zaterdag 24 september 10:00 uur Palaver met koffie en sukerbole, om 12:00 uur aanvang wedstrijd en om 18:00 uur prijsuitreiking en Captains Dinner met live muziek.

Auteur

Brenda van Olphen