Fotoreportage | Nazomeren in Lemmer

Lemmer

Het evenement Nazomeren in Lemmer heeft afgelopen weekend duizenden bezoekers getrokken.

Oude auto’s uit Lemmer maar ook uit onder andere Leeuwarden stonden op verschillende plaatsen in het centrum opgesteld en waren de moeite waard om bekeken te worden. Het poonroken aan de binnenhaven was een groot succes. Het was ook druk in het Lemster Museum de Oudheidkamer. Honderden bezoekers keken hun ogen uit aan allerlei activiteiten die voor het museum werden uitgebeeld en tentoongesteld over het verleden en de gebruiken van rond 1900. Speciaal was dit jaar het optreden van het Frysk Fanfare orkest. Met 60 muzikanten brachten ze de muziek stijlen ten gehore. De muziek in de kerk werd ondermeer ten gehore gebracht door docenten van de muziekschool het Toanhûs uit Joure/Lemmer en door het Popkoor van Janny Brandsma, een orgelconcert van Steven Wuite. De Big Band HAN van de Hogeschool Arnhem Nijmegen gaven op verschillende momenten een spetterend optreden met verschillende muziek stijlen. Fotograaf Jan van der Werf was erbij.

Auteur

Brenda van Olphen