Spijkerbroekhangen tijdens Dolle Brege Dagen

Echtenerbrug

Het was afgelopen donderdag weer een spektakel tijdens het jaarlijkse Spijkerbroekhangen in Echtenerbrug/Delfstrahuizen.

Ook dit keer trok het evenement veel publiek. Zolang mogelijk aan een spijkerbroek je armen laten verrekken totdat je niet meer kan en het water in plonst, wat overigens geen probleem was want het water was lekker warm. Er waren weer veel krachtpatsers die mee durfden te doen. Bij de jeugd tot 12 jaar waren het de toeristen die met de prijzen naar huis gingen, terwijl Kimi Abma bij de volwassenen als langste bleef hangen gevolgd door Jeroen van Stralen en Maureen Slump, die iedereen deze avond overtuigde dat sterk zijn niet alleen voor jongens is. Aankomende donderdag 4 augustus is de avond voor de fietsers en wandelaars. De wandeltocht is ongeveer 8 kilometer en de fietstocht 22 kilometer.

Auteur

Brenda van Olphen