Agenda | Open tuinen dag

Luttelgeest

In het weekend van 25 en 26 juni 2016 zijn ook in de Noordoostpolder weer de Open Tuinen Dagen.

Ditmaal zullen er in en rondom Luttelgeest verschillende inspirerende tuinen voor opengesteld worden. Alle tuinen zijn prachtig om te zien en zijn om verschillende aspecten interessant. Grote tuinen, kleine tuinen, strakke tuinen en natuurlijke tuinen, kortom voor ieder wat wils! Ook staat in alle tuinen één of meerdere stands die u wellicht aanspreken. Dit jaar zijn er twee startadressen, ideaal voor u als bezoeker want zo kunt zelf kiezen op welke volgorde u de tuinen gaat bezichtigen. Op beide adressen is het mogelijk een dagkaart te kopen die toegang bied tot elke tuin. De dagkaart kost € 5,- en is inclusief een kopje koffie, leden van Groei en Bloei hebben vrije entree op vertoon van hun ledenpas. De startadressen zijn: Piet en Mariet Huizinga Luttelgeesterweg 22 8315PB Luttelgeest Loek en Afra Kersten Oosterringweg 25-2 8315PS Luttelgeest

Auteur

Brenda van Olphen