Slechte start avondvierdaagse Lemmer

Lemmer

Het was een slechte start voor de wandelaars van de avondvierdaagse maandagavond. Vanwege het voorspelde onweer, besloot de organisatie om de eerste dag af te lasten.

Een enkeling besloot om op eigen gelegenheid te wandelen. Moeder en dochter Winters uit Lemmer hadden de sokken erin. Een groepje kinderen had ook graag delopen, maar besloten toch tot dinsdag te wachten. Vanavond start iedereen om half zeven. Finish Op 2 juni wordt het laatste deel van de avondvierdaagse met muziek gelopen. Vertrek om ongeveer 19.30 uur. De indeling is als volgt: Gerben Bootsmastraat: Korps Euphonia uit Bakhuizen, oud WATS, WATS jeugd, losse lopers Echtenerbrug, Daltonschool St Jozef, De Reinboge, Top 10, De Wynbrekker, De Spoarsiker. Luitjen Mulderstraat: korps: Us Ideael/Nieuw Leven, Echten e.o., De Meerpaal, Twa yn Ien, Tweespan, Zeekadetten, De Dam, Eben Haezer. F. Van der Walstraat: Korps: Slagwerk Espel, VV Lemmer, De Arke, Mixed Hockeyclub, Korfbalvereniging, losse lopers Lemmer. Bloemen kunnen in deze straten worden uitgedeeld.

Auteur

Brenda van Olphen