Veel mafkezen op 28 mei in Lemmer

Lemmer

In 2015 bestond Reddingsbrigade 40 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren wordt er op zaterdag 28 mei voor de leden diverse activiteiten georganiseerd.

De activiteiten beginnen `s middags met een mafkezenspel voor de jeugd. In en rond het centrum van Lemmer zijn diverse mafkezen aanwezig. De jeugd moet door goed te kijken of vragen te stellen, proberen deze mafkezen op te sporen. Daarnaast zijn er twee mobiele mafkezen die opvallen door hun kleding en dergelijke. `s Avonds is in de buurthuis “De Zandbanken” een gezellige feestavond met diverse activiteiten. Zo moeten de leden een levensloopquiz beantwoorden en is er een kleine bingo. Ook kunnen leden oude herinneringen ophalen en door middel van vele foto’s albums terug kijken hoe het vroeger was.

Auteur

Brenda van Olphen