Latin Adventure swingt bij Jazz op Zondag Lemmer in april

Lemmer

Latin Adventure swingt bij Jazz op Zondag Lemmer op 3 april vanaf 16.00 uur bij Eetcafé Lange Piet.

Deze formatie bouwt een feestje van de laatste Jazz op Zondag Lemmer voor het zomerreces. Vrolijk Latin Adventrue komt met Cubaanse Son en Salsa, Dominicaanse Merengue en Bachata, Braziliaanse Samba en Forró, Colombiaanse Cumbia. Dat zorgt voor een vrolijk avontuur in de latin-muziek, vrolijke noten en vooral mucho sabor!  De opzwepende ritmes prikkelen ook nog eens tot dansen. Veelzijdig Het repertoire van Latin Adventure is breed en spannend. Met accordeon, percussie, gitaar, bas en zang is de band graag gezien bij muziekliefhebbers en dansers. Latin Adventure  is dé Latin band in Amsterdam en op 3 april ook in Lemmer. Bezetting: Priscila Virdo: vocals, percussion, Jaap de Kwaasteniet: vocals, percussion, Jochen Hachgenei: percussion, vocals, Rob Vlaar: accordeon, sax, Dean Liauw: guitar, tres, Minco Coenraad: bas

Auteur

Brenda van Olphen