Lemstermuzykfeest

Lemmer

Het Lemstermuzykfeest barst op 2 april om 20.00 uur weer los in de Hege Fonnen.

Het jaarlijks terug komend festijn is dit jaar opnieuw met medewerking van het Lemster Shanty Koor, de Lemster Wiven , Popkoor PopToan , cmv Crescendo en dit jaar een gastoptreden van Jelle B. Iedereen is al weken bezig met de voorbereiding en het instuderen van de verschillende nummers. De avond biedt een heel gevarieerd programma. Met onder andere “Simmermoarn” van Crescendo,"Just a Flirt” van Poptoan,”Seemanslibben”van de Shanty’s en de "Samen met een vrijer" van de Wiven en nog veel meer mooie en leuke stukken, een aantal keren vocaal bij gestaan door Jelle B. Crescendo en alle koren verzorgen ook gezamenlijk voor muzikaal optreden. En als iedereen uitgezongen is houdt JelleB met zijn muziek de stemming er nog in tijdens de afterparty. Een avond door Lemsters en niet alleen voor Lemsters, maar natuurlijk voor iedereen die houdt van muziek om naar te luisteren en om mee te zingen. De kaarten voor dit evenement zijn te koop bij de Wereldwinkel.

Auteur

Brenda van Olphen