C.V.V.O. in actie voor eigen clubkas

Lemmer

Voetbalvereniging C.V.V.O. Lemmer komt in actie om geld op te halen voor hun eigen clubkas. De club doet mee aan de VriendenLoterij Belmaanden, een landelijk initiatief waarmee clubs en verenigingen structureel geld op kunnen halen vanuit hun achterban.

Van februari tot en met mei vinden de VriendenLoterij Belmaanden plaats. Op 10 maart bellen leden van C.V.V.O. andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van C.V.V.O. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.612,50 euro op. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen. Extra geldprijzen Per Belmaand keert de VriendenLoterij extra geldprijzen uit aan clubs en verenigingen die de meeste loten verkopen. De VriendenLoterij verdeelt in totaal 44.000 euro onder maar liefst 28 clubs en verenigingen. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de VriendenLoterij Belmaanden genereren. Structurele steun Naast de organisatie van de VriendenLoterij Belmaanden helpt de VriendenLoterij clubs en verenigingen het hele jaar om extra inkomsten te genereren. Clubs en verenigingen kunnen zich nog tot en met 20 mei aanmelden voor de VriendenLoterij Belmaanden. Voor meer informatie: www.vriendenloterij.nl/clubs.

Auteur

Brenda van Olphen