Agenda | Theater-Frysk Projectorkest met 'Wisecrackers en Melomania'

Lemmer

Het oeuvre van de Hollywood regisseur Robert Wise – in 2014 honderd jaar geleden geboren - staat in deze audiovisuele voorstelling centraal.

De muziek, uitgevoerd door het 20-koppige Fries Project Orkest, en beelden van onder andere ‘West Side Story’, ‘Sound of Music’ en ‘Star Trek’ worden door arrangeur/dirigent Frans Vermeerssen en de videokunstenaars van Buro Lamp en Kap als uitgangspunt genomen. Melomania is een klein 5-stemmig a capella koor uit Lippenhuizen en bestaat uit mannen en vrouwen. Of het nu pop, wereldmuziek of evergreen is; of het nu in het Frans, Italiaans, Zweeds of Enge. Theaterzaal De Hege Fonnen, Betelgeuze 2, 8531 MV, LEMMER, 0514 563 584, http://www.dehegefonnen.nl

Auteur

Brenda van Olphen