Agenda | Repair Café Lemmer

LEmmer

Het Repair Café Lemmer is op 19 februari weer geopend.

Op vrijdag 19 februari ’s avonds van 19.00 – 21.00 uur zitten de vrijwilligers van het Repair Café weer klaar in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat om kapotte spullen te repareren of om advies te geven over reparaties. De reparaties zijn gratis. Het kopje koffie of thee is gratis. Er is een weggeeftafel met daarop spullen die voor de een overbodig zijn, maar voor een ander nog prima dienst kunnen doen. Ook deze spullen zijn gratis. In de ruilbieb staan boeken die ook gratis meegenomen kunnen worden. Voor reparaties, weggeeftafel en ruilbieb geldt: Weggooien? Mooi niet! Repair Café Lemmer is een van de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren. Meer informatie over het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café vindt u op de site www.dclemmer.nl. Repair Café is een landelijke organisatie die inmiddels in honderden dorpen, steden, wijken Repair Cafés organiseert. Zie ook www.repaircafe.nl.

Auteur

Brenda van Olphen